foradia subscriutegrat

Els pensionistes d’Alcoi arranquen la seua campanya el 6 d’abril

• Els pensionistes han convocat una nova concentració a Alcoi, dissabte 6 a les 12h davant de l’Ajuntament • En aquest sentit, amb aquest acte, els jubilats poden aconseguir col·locar el tema de les pensions en el debat públic

Els pensionistes han convocat una nova concentració a Alcoi, dissabte 6 a les 12h davant de l’Ajuntament. L’objectiu és el de fer pressió al carrer per blindar el sistema públic de pensions a la Constitució, de manera que les generacions futures tinguen garantit aquest dret social.

La novetat és que aquesta manifestació s’emmarca en un període de campanya electoral, ja que el diumenge 28 d’abril hi haurà votacions a nivell estatal i, en el cas dels valencians, a nivell autonòmic.

En aquest sentit, amb aquest acte, els jubilats poden aconseguir col·locar el tema de les pensions en el debat públic i, així, comparar quins són els partits que els han defensat durant la seua lluita i estan dispostos a millorar el sistema públic i quins són els partits que prefereixen acontentar als grans accionistes i mercats i caminar cap a l’empitjorament de les pensions públiques.

Així, els pensionistes tenen l’oportunitat d’exercir la seua influència en el vot de part de la societat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *