lasarga mediamborganica

La Coordinadora pel Valencià enceta l’any amb un video carregat d’il·lusió

• Un vídeo resum de les activitats del 2016, que volen compartir amb tots • La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat: "volem donar les gràcies a tots els socis, amics, simpatitzants i col·laboradors que ens heu ajudat a dur avant totes les nostres activitats, el 2016"

La Coordinadora pel Valencià ha elaborat un vídeo resum de les activitats del 2016, el qual volen compartir amb tots. A més, desitjar un any nou carregat d’il·lusió i d’energies. “Perquè en valencià, creixem. Perquè som llengua, som poble, som festa”.

Des de La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtatvolem donar les gràcies a tots els socis, amics, simpatitzants i col·laboradors que ens heu ajudat a dur avant totes les nostres activitats, el 2016. Com també als milers de persones que ens heu acompanyat. Són més d’un centenar d’actes repartits per la comarca de l’Alcoià i el Comtat”.

Un video de imatges de Les Trobades, l’Encontre d’Ensenyants, els concerts de La Gira, el Voluntariat pel Valencià, el Premi Sambori de redacció escolar, les Rutes de Contacontes, presentacions de llibres, animacions lectores…

A més durant el 2016, la Coordinadora pel Valencià ha col·laborat amb una vintena llarga d’ajuntaments, amb quaranta centres educatius, públics i concertats, de primària i secundària, a més de la UPV-Campus d’Alcoi i la Universitat d’Alacant.

 

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *