foradia mediambient

Alcoi inaugurarà la seua primera Mostra de Teatre Escolar

• Primera Mostra de Teatre Escolar d’Alcoi es durà a terme del 3 al 7 d’abril • Hi ha grups teatrals de totes les edats.

La primera Mostra de Teatre Escolar d’Alcoi es durà a terme del 3 al 7 d’abril. Hi haurà 15 grups de teatre diferents formats per alumnes.

Les actuacions tindran lloc en el teatre Principal i en el Centre Cultural Mario Silvestre. Les obres que es posaran en escena del 3 al 6 d’abril està previst que s’interpreten pel matí per al públic escolar i per la vesprada, per al públic en general.

I el dia 7 està previst un acte de clausura al teatre Calderón.

Malgrat no ser un concurs, sí que existirà un jurat format per professors i professionals del teatre que realitzaran una valoració de les obres. Des de l’organització s’assegura que totes elles rebran un premi/reconeixement.

Hi ha grups teatrals de totes les edats: 3 són d’alumnes d’infantil, 7 de primària, 4 de secundària i 1 obra interpretada per alumnes de primària i secundària conjuntament.

Per centres, el col·legi Salesianos Sant Vicent de Ferrer és el que més obres presenta, en total 3, una per cicle educatiu. El Romeral, Sant Roc, i l’Horta Major participen també amb 2 obres cadascun, i la resta de centres, amb una obra per centre, són: CEIP Miguel Hernández, CEIP Sant Vicent, IES Andreu Sempere, José Arnauda, Sagrada Familia, i Salesianos J XXIII.

Alberto Belda, regidor delegat d’educació, destaca l’alta participació: “la resposta ha sigut nombrosa i estic segur que la Mostra no defraudarà”.

Per la seua banda, Raül Llopis, edil de cultura indica que “l’objectiu de l’Ajuntament d’Alcoi, com a ciutat bressol de les arts escèniques, és apropar aquest art a la majoria de la població”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *