foradia pressupostparticipatiualcoi

Mònica Oltra aposta per un turisme que active l’economia dels municipis

• Traure major partit als valuosos recursos que disposen els municipis valencians • Un turisme que potencie l'activitat econòmica.

La vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, ha recorregut els estands de les comarques valencianes en la fira madrilenya de turisme, FITUR. L’aposta per un turisme de qualitat, inclusiu, responsable i sostenible.

Presenta’n en FITUR la guia de rutes turístiques inclusives ‘La Comunitat també per a tu’, dissenyada per COCEMFE CV i l’Agència Valenciana de Turisme.

Al costat del president de la Diputació i al de la Generalitat, Oltra ha defensat un model de turisme autonòmic amb un major grau de professionalització amb l’objectiu de traure major partit als valuosos recursos que disposen els municipis valencians.

En aquest sentit, des del Consell s’està treballant amb l’objectiu que el turisme en les comarques no siga estacional sinó permanent durant tot l’any. Un turisme, a més, que potencie les empreses, els municipis, la generació d’ocupació i l’activitat econòmica.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *