foradia subscriutegrat

Paco Paredes renúncia com a regidor i serà substituït per Vicky Llàcer

• El regidor de Guanyar Alcoi, ha anunciat la seua renúncia “per motius personals” • Serà substituït per Vicky Llàcer, que és coneguda per la seua activitat a les diferents lluites pels drets socials

El regidor de Guanyar Alcoi, ha anunciat la seua renúncia “per motius personals” al plenari Municipal de l’Ajuntament. Previsiblement es farà efectiva al proper ple, a finals de setembre.

Paco Paredes ha estat fortament vinculat al moviment social alcoià, sobretot a l’Associació de Veïns de Batoi, on ha sigut President els darrers anys fins que va prendre possessió com a regidor de Guanyar Alcoi.

Actualment és capatàs de manteniment de la Depuradora Font de la Pedra, a més de delegat de Personal i de Prevenció al seu centre de treball i participa des de fa anys en les negociacions del Conveni Provincial del Cicle Integral de l’Aigua representant a CCOO.

Paredes ha explicat que renunciaper motius estrictament de caràcter personal” i remarca que “la decisió és fruit de la reflexió” i afegia que “circumstàncies de caràcter personal m’impedeixen dedicar el temps necessari per a complir les meues obligacions com jo voldria“.

El fins ara regidor, ha confirmat la seua continuïtat als òrgans executius de Guanyar Alcoi així com la intenció de seguir activament a la Iniciativa Ciutadana per l’Aigua Pública d’Alcoi i el seu “compromís ferm i absolut amb l’activisme social d’Alcoi”.

Serà substituït per Vicky Llàcer Anduix, que ocupava la sisena posició a la llista electoral de Guanyar Alcoi. La nova regidora és coneguda per la seua activitat a les diferents lluites pels drets socials que als darrers anys s’han donat en la nostra ciutat, especialment activa en “Les Marxes de la Dignitat“, com també ha destacat per la seua activitat a l’AMPA del col·legi públic El Romeral.

Llàcer declara estar “emocionada i a la vegada trista, ja que “que un amic com Paco deixe l’acta de regidor m’entristeix perquè sé que és una persona tremendament valuosa per a la Institució, i evidentment emocionada per aquesta nova etapa que se’m presenta en la que tindré l’oportunitat de representar als ciutadans i ciutadanes i lluitar pel canvi polític i pels més desfavorits com a regidora de Guanyar Alcoi“.

Vicky Llàcer, també Portaveu de Guanyar Alcoi ha volgut reconéixer la feina de Paco Paredes assenyalant la gran tasca que ha realitzat: vull agrair en nom de Guanyar Alcoi la feina de Paco, la seua implicació i solidaritat. Ha estat un plaer que Paco ens haja representat durant aquests dos anys i podem estar contents perquè ha pogut treballar en temes importantíssims per a Alcoi com el Pla integral d’Accessibilitat o per reactivar la plataforma per l’aigua pública d’Alcoi, entre moltes altres coses.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *