foradia subscriutegrat

Alumnes dels Salesians Sant Vicent del Ferrer s’apropen a la cultura eslovaca

• Amb alumnes de França, Islàndia i Eslovàquia per tal d’augmentar els nivells d’anglés i els coneixements culturals • Un viatge a Eslovàquia on els alumnes han pogut treballar aspectes relacionats amb l’agricultura, la naturalesa i les tradicions autòctones

El col·legi Salesians Sant Vicent del Ferrer d’Alcoi ha dut a terme un intercanvi educatiu amb alumnes de França, Islàndia i Eslovàquia per tal d’augmentar els nivells d’anglés i els coneixements culturals.

S’ha organitzat un viatge a Eslovàquia on els alumnes han pogut treballar aspectes relacionats amb l’agricultura, la naturalesa i les tradicions autòctones. Entre d’altres, han visitat espais d’interés cultural com el Museu de la Cultura Ruthena, una granja ecològica a Vychodna, la cova Velka Stanisovska i el Museu eslovac d’espeleologia.

Es tracta de la primera mobilitat Erasmus+ (‘Edu-paths’) de les quatre que el centre ha planificat. La pròxima experiència del centre serà en maig, quan vinguen alumnes internacionals que s’aproparan a la cultura espanyola en general i alcoiana en particular.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *