foradia subscriutegrat

L’Associació Cultural Samarita lliura 7.400 € al Tomás Llácer i a ASPROMIN

• Un acte per a celebrar la seua activitat anual • La recaptació repartida finalment entre les diferents entitats aconsegueix enguany els 10.000 €.

L’Associació Cultural Samarita va realitzar aquest dissabte dia 28 de gener un acte per a celebrar la seua activitat anual. En l’últim any l’Associació ha organitzat diferents activitats culturals i lúdiques, entre altres:

  • II Edició del Concurs de Tapes en la qual van participar 19 filaes i en les quals es van servir interessants propostes durant tres 3 dissabtes d’abril.
  • V Jornada Cultural dedicada a conéixer les antigues fàbriques en els llits dels nostres rius i el Refugi de Cervantes.
  • VI Jornada Cultural amb la Visita Teatralizada al Cementeri amb la participació d’Elisa Beneyto i Lluís Vidal com a guies, Juan Javier Gisbert i Ricard Sanz com a actors, Ausiàs Gisbert i Jorge Antequera com a músics, del grup de Danses Sant Jordi i textos seleccionats de Jordi Botella. La recaptació d’1.193 € va ser lliurada a ASFIAL.
  • III Edició dels Premis Samarita de la Festa en la qual s’aprecia cada any una major acceptació; presentant unes xifres de 12.000 vots i un seguiment en Facebook superior a 220.000. En aquesta ocasió la recaptació de la Gala solidària d’1.350 € va ser per a SOLC.
  • Al novembre al costat del Capità Moro de la Filá Chanos, es va presentar el llibre Al-Azraq de Josep-David Garrido i Valls.
  • I el 5 de gener del present l’Associació, amb el respatler de l’Ajuntament, va organitzar la Visita al Campament Real en la qual es va recaptar més de 7.400 €, els quals es faran lliurament en el dia d’avui a dues entitats alcoianes que treballen per la formació i integració de xiquets especials com són Tomás Llácer i ASPROMIN.

La recaptació repartida finalment entre les diferents entitats aconsegueix enguany els 10.000 €. En paraules de l’Associació, “treballem per la festa, cultura i tradicions de la nostra benvolguda terra alcoiana, per elles el nostre esforç, per elles nostra causa”.

A més la l’organització reconeix un agraïment a tots els seus col·laboradors i anima “als nostres conciutadans a participar en els actes proposats doncs sense la seua aprovació perdria sentit tot el fet”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *