foradia cdturisme

Carmen, María i Roberto: “s’ha de prendre consciència de l’assetjament escolar”

• Un problema que està creixent a la nostra societat i s’ha de resoldre és el de les violències de gènere • “Volem que els professors prenguen consciència de l’assetjament escolar i que actuen quan identifiquen un cas"

Un sistema democràtic és de major o menor qualitat en funció a les oportunitats que ofereix a la comunitat per a expressar-se i participar. Com més participativa és una comunitat, més probabilitats té de fer millor les coses. És important que tothom qui vulga expressar idees, propostes, queixes o denúncies per a poder millorar la nostra societat tinga possibilitats de fer-ho.

Com és el nostre costum, en la secció El Poble és Savi eixim al carrer a la cerca de l’opinió de les nostres veïnes i veïns. En aquesta ocasió, i per a començar aquest nou any, volem preguntar-los sobre quins són els seus desitjos que volen veure realitzats durant l’any 2018. Escoltem la seua veu atentament, que com ja sabeu, el poble és savi. Feliç any nou a totes i a tots.

CarmenMaría i Roberto passegen pels carrers del Centre d’Alcoi durant els dies de Nadal quan els convidem al fet que ens comenten alguns desitjos que voldrien que es feren realitat per a l’any 2018.

La primera idea que els ve a la ment és la de pau i salut per a tots. I quan aprofundim un poquet més, ens comenten que un problema que està creixent a la nostra societat i s’ha de resoldre és el de les violències de gènere. Enguany, víctimes d’aquest problema, han mort més dones que l’any anterior. El seu desig és erradicar aquest problema.

També l’assetjament escolar, que està molt vinculat a ell, ja que comparteix l’arrel de la violència psicològica: “volem que els professors prenguen consciència de l’assetjament escolar i que actuen quan identifiquen un cas, que no es queden de braços plegats, que és el que ocorre en massa ocasions”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *