foradia subscriutegrat

Trillo deixa de ser fill adoptiu d’Alcoi, amb l’abstenció del PP

• La moció estava signada per PSOE, Compromís i Guanyar • Acceptada també per Ciudadanos • N’hi ha persones molt més mereixedores del títol de fill adoptiu de la ciutat.

L’Ajuntament d’Alcoi va decidir ahir al seu Plenari retirar la menció de fill adoptiu de la ciutat a Federico Trillo.

La moció que ho proposava (signada per PSOE, Compromís i Guanyar) va ser acceptada també per Ciudadanos.

El PP va ser l’únic grup que no la va aprovar, es va abstenir. El seu portaveu, Rafa Miró, va al·legar que es tractava d’una moció amb l’objectiu d’obtenir rèdits polítics, però que no ajuda a superar els problemes dels alcoians, el més important l’atur.

Jordi Martínez, en representació del PSOE, li va contestar a Miró que és una qüestió “del sentiment de la ciutat“, una qüestió “d’honor i orgull“.

Compromís, en paraules de Sabina Gregorio, afirmà que el PP, pel fet de no responsabilitzar a Federico Trillo dels seus fets, demostra que no li importa l’honestedat ni l’excel·lència, i que la millor prova d’això és l’expressió que va pronunciar Rajoy davant el cas Bárcenas: “Luis, sé fuerte”.

Estefania Blanes va afirmar que a Alcoi n’hi ha persones molt més mereixedores del títol de fill adoptiu de la ciutat que Trillo, i en concret va mencionar com a exemples a l’artista Sol Picó i a Jorge Benavent.

Per la seua banda, Jordi Sedano, representant de C’s, va afirmar que es tractava d’una proposta oportuna, però que calia “no fer sang de l’assumpte”.

Així s’ha tancat a Alcoi un assumpte que ha suscitat interés nacional, de fet el plenari va ser retransmés en directe per al canal de televisió La Sexta.

Font: Rodrigo Paños./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *