foradia subscriutegrat

Dia de l’Arbre 1 de març a Sant Antoni

Diumenge 1 de març repoblació popular per conmemorar el Dia de l'Arbre • A les 10.00 h del diumenge 1 de març punt d'encontre el Poliesportiu Municipal Fco. Laporta • Us animem a participar en la tradicional jornada de Repoblació Popular

arbre alcoiEl diumenge 1 de març tindrà lloc la tradicional repoblació popular per conmemorar el Dia de l’Arbre que tindrà lloc en el Paratge Natural Municipal de l’ombria de Sant Antoni. Ací es plantaran planters forestals d’espècies autòctones.

A les 10.00 h del diumenge 1 de març eixirem des del Poliesportiu Municipal Fco. Laporta.  Recordem als participants que és recomanable portar l’esmorzar, aigua per a la marxa i també un calcer còmode.

Us animem a participar en la tradicional jornada de Repoblació Popular. Aquesta activitat forma part del Dia Forestal Mundial i en el Dia de l’Arbre i té com a finalitats millorar la massa forestal del Paratge Natural Municipal de l’ombria de Sant Antoni i promoure la conscienciació col·lectiva per a la defensa de les masses forestals i del medi natural

En aquesta tradicional jornada del Dia de l’Arbre col·laboren amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi, els col·lectius Radio-Charly Alpha-27 Mgz i ACIF i la Penya l’Olleta de la Filà Domingo Miqués,


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *