foradia cdturisme

Gràcies, Devesa!!!!

'Esport en Marxa' columna esportiva per Jose Carlos Plá

La veritat és que no tenia previst dedicar-li aquesta columna al propietari durant moltes temporades de la banda dreta del Alcoyano, l’ibense Jorge Devesa, però el que era un secret a veus des d’abans de Nadal, sa confirmat i el Deportivo i el jugador de la pedrera han rescindit la vinculació, després de 8 temporades al primer equip, més de 200 partits disputats amb la samarreta blanc i blava, amb moments històrics inclosos, com l’ascens a Segona A o les eliminatòries coperes davant el Reial Madrid o l’Atlètic de Bilbao.

Com a jugador de la pedrera és evident que li tinc una estima especial a Devesa, i el que em dóna molta rabia, és el difícil que els resulta als jugadors de casa arribar, i el fàcil que resulta en canvi dir-li adéu. Imagine que no serà un problema tan sols de l’Alcoyano però el dels jugadors de la pedrera s’hauria de fer-li-ho mirar.

Sense anar més lluny l’any passat i sense donar noms, l’entrenador va portar un lateral que baix la meua modesta opinió no era tan bo com Devesa, i ací el vàrem tindre, partit darrere de partit.

dóna molta rabia, és el difícil que els resulta als jugadors de casa arribar, i el fàcil que resulta en canvi dir-li adéu”

I Devesa no és un cas especial, hi ha molts casos de jugadors de la casa que no arriben o s’han d’anar com ara Pablo Carbonell, que no sabem si arribarà però que fa dos anys se’n va anar a Vitòria i ara està en Girona intentant ser futbolista. El cas més fort va ser el de Jorge Molina qui de l’Alcoyano se’n va anar per la porta xicoteta i en Primera Divisió no sé la quantitat de partits i gols que ha fet.

Li desitge molta sort a Jorge Devesa que als seus 28 anys encara li queda corda. A més a més vull significar que per a mi Devesa és molt bo com a futbolista, però que com a persona és un 10 i aquest jugador i inclòs capità de l’Alcoyano mereix tornar a sentir-se futbolista i evidentment que quan d’ací 4 ó 5 anys acabe la seua carrera esportiva, el club li faça un merescut homenatge. Pel viscut fins ara, només dir-te, gràcies Devesa.

Font: Joseca./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *