foradia pressupostparticipatiualcoi

Armando sobre el Fernando Reig: “esperava una cosa menys seria”

• Volem conéixer directament què opinen els veïns i veïnes de la ciutat respecte al pont Fernando Reig: quins problemes està ocasionant?...

El Pont de Fernando Reig és una de les infraestructures més importants per a Alcoi pel que fa a comunicació amb altres ciutats, en concret amb Ibi, Villena, Alacant… El Ministeri de Foment ha informat que la seua apertura als usuaris no tindrà lloc fins a dins de 13 mesos, quan hagen realitzat les obres pertinents per a la seua seguretat, que costaran al voltant de 10 milions d’€.

Volem conéixer directament què opinen els veïns i veïnes de la ciutat al respecte: quins problemes està ocasionant? Tenen tota la informació? Què és el que ha fallat des del seu punt de vista? Parlem amb Armando.

Conversant amb Armando li comentem que seran 13 mesos els que ha previst el Govern perquè el pont estiga obert al trànsit. Armando no s’esperava tant de temps d’obres, “ni molt menys. Esperava una cosa menys seria”.

S’han de canviar tots els tirants del Pont, “però no sé per què, no sé què els ha passat. S’han fet molts ponts com aquest, i més llarg, i no han hagut de canviar tirants”.

Com a usuari, Armando creu que aquest problema s’hauria de resoldre com més aviat perquè “és la principal sortida que n’hi ha cap a Alacant“.

La gent ha de buscar alternatives per a eixir cap a Alacant. El camí de la Mortera, com continue així uns mesos més es rebentarà“, afirma Armando.

Des del seu punt de vista és una vergonya el fet que no es puga sortir cap a Alacant tampoc per la Beniata. La seua opinió és que s’han de prendre mesures com més aviat millor.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *