foradia subscriutegrat

Folk del mediterrani amb El Diluvi i el seu nou disc ‘Ànima’

Les onze cançons que formen aquest treball han cridat l’atenció de músics i personatges de l’àmbit sociopolític

La banda valenciana El Diluvi acaba de publicar Ànima, el seu segon llarga durada. Un disc on El Diluvi insisteixen, amb un apropament més madur i profund respecte les seues referències anteriors. Un treball de carretera, composat en els llargs viatges en furgoneta durant la seua darrera gira.

El llançament ha vingut precedit per tres avançaments en forma de videoclip, amb els que vam poder tastar els temes ‘Vell record’, ‘Ànima Blanca’ o ‘Tendresa Insubmisa’.  Ritmes d’arrel balcànica i celta. Noves sonoritats, sense haver deixat d’experimentar amb les textures folk més mediterrànies

La veu de Flora Sempere i els arranjaments de violí i de l’instrumentació tradicional destaquen i vertebren vertaderes odes a l’amor, el suport mutu i la solidaritat.

Les onze cançons que formen aquest treball  han cridat l’atenció de músics i personatges de l’àmbit sociopolític: El catantautor Cesk Freixas, afirma que aquest nou disc “els erigeix com a una de les propostes que fabrica les melodies més terriblement elegants cantades en la nostra llengua”.  Xavi Sarrià els reconeix com una proposta “preciosa i forta, valenta i decidida. Sense por ni complexos”. La diputada de la CUP Anna Gabriel: El Diluvi “han aconseguit una cosa preciosa, que és posar lletra, música i imatges a la lluita feminista”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *