foradia cdturisme

Mari Carmen sobre el Fernando Reig: “ens hem d’aguantar”

• Volem conéixer directament què opinen els veïns i veïnes de la ciutat respecte al pont Fernando Reig: quins problemes està ocasionant?...

El Pont de Fernando Reig és una de les infraestructures més importants per a Alcoi pel que fa a comunicació amb altres ciutats, en concret amb Ibi, Villena, Alacant… El Ministeri de Foment ha informat que la seua apertura als usuaris no tindrà lloc fins a dins de 13 mesos, quan hagen realitzat les obres pertinents per a la seua seguretat, que costaran al voltant de 10 milions d’€.

Volem conéixer directament què opinen els veïns i veïnes de la ciutat al respecte: quins problemes està ocasionant? Tenen tota la informació? Què és el que ha fallat des del seu punt de vista? Parlem amb Mari Carmen.

Mari Carmen viu prop de la zona del Pont i per a ella, igual que per a tots els veïns, el seu tancament suposa un problema: “ara hem de donar tota la volta a la ciutat per arribar al mateix puesto”.

Quan li comentem que segons el Ministeri de Foment les obres del Pont tardaran al voltant de 13 mesos, Mari Carmen queda sorpresa.

El que està clar és que si el Pont té un problema greu s’ha de solucionar, perquè el que no pot ser és que es facen les coses a presa i que després tinguen problemes: el primer és la seguretat. Però si la cosa ve així, ens hem d’aguantar“.

El Pont té trenta anys, què creus, Mari Carmen, que ha passat per haver de fer-li una reparació tan costosa? “Això li heu de preguntar als Governs que n’hi havia durant els anys de la seua construcció i als que estan ara”.

Mari Carmen no vol afirmar “si van posar els materials adequats o no, si es va fer de pressa o no, jo no entre ací, però algo passa”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *