foradia subscriutegrat

Col·loqui entre Compromís, Podem i Esquerra Unida a la Unesco d’Alcoi

• Es comptarà amb Vicenta Jiménez (Senadora de Podem per Alacant), Pau Torregrossa (Coordinador de Compromís) i Ignacio Blanco (exdiputat per EUPV) • El dijous 16 de març a les 19.30 h al Club d'Amics de la UNESCO.

Des de Guanyar Alcoi han organitzant una sèrie de col·loquis entre diferents col·lectius per a conéixer i aprofundir en la realitat del teixit associatiu d’Alcoi.

Dimarts 14 a les 19.30h al Club d’amics de la Unesco tindrà lloc el col·loqui amb col·lectius socials i reivindicatius.

Organitzen també un Punt d’encontre entre diferents espais polítics on reflexionar sobre allò que es té en comú i de la situació política al País Valencià des de l’òptica progressista.

Amb la presència de ponents que pertanyen a l’àmbit polític de Compromís, d’EUPV i de PODEM, es pretén posar en comú reflexions al voltant de les expectatives, pretensions i propostes al voltant del treball d’aquestes forces polítiques per consolidar i fer avançar els ideals progressistes al País Valencià.

La pretensió no és conéixer la posició oficial de cada opció política, sinó fer un debat obert, lliure i personal del que pensa gent de l’òrbita de cada partit.

Aquest col·loqui tindrà lloc el dijous 16 de març a les 19.30 h al Club d’Amics de la UNESCO.

Es comptarà amb la presència de:

  • Ignacio Blanco (exdiputat per EUPV al Parlament Valencià)
  • Vicenta Jiménez (Senadora de Podem per Alacant en #aLaValenciana)
  • Pau Torregrossa (Coordinador Comarcal de Compromís)

L’acte comptarà amb una ponència de cadascun dels convidats on faran diferents valoracions sobre l’actual situació política al País Valencià seguit d’un debat obert amb més reflexions i preguntes entre totes les persones assistents per enriquir més encara el col·loqui.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *