foradia subscriutegrat

El PP satisfet amb l’inici del Pla Estratègic d’Alcoi

• El PP es congratula de la posada en marxa d’aquest Pla: “estem molt satisfets que la proposta del Partit Popular prospere"

Recentment es va realitzar la presentació del Pla Estratègic per a la ciutat per part de la seua coordinadora, de l’empresa adjudicatària Enerlis, qui va parlar dels passos que seguiran per a la seua redacció.

El PP es congratula de la posada en marxa d’aquest Pla, ja que va solicitar la seua elaboració a un Plenari en juny del 2015 i va ser acceptada per unanimitat.

En paraules de Nacho Palmer: “estem molt satisfets que la proposta del Partit Popular prospere i prompte tinguem un Pla Estratègic, una estratègia de la qual manca l’actual govern socialista. A més, les sensacions amb el document presentat són molt positives”.

El PP recorda que, en els dos anys de legislatura municipal que portem, el Partit Popular ha presentat propostes econòmiques com: el Pla Estratègic, l’Institut Tecnològic de la Cosmètica o la creació d’un Centre de Turisme d’Interior a Alcoi, totes elles aprovades per unanimitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *