foradia subscriutegrat

Toni Francés ‘Ha eixit una majoria d’esquerres com mai’

Preguntem als principals polítics alcoians per la seua valoració respecte als resultats electorals, tant a nivell de l’Estat espanyol en conjunt, com a nivell autonòmic de la Comunitat Valenciana, així com a nivell local d’Alcoi • Toni Francés és l’actual alcalde d’Alcoi pel PSPV-PSOE des de 2011 i candidat a continuar l’alcaldia

Hi Ha hagut una perduda de confiança molt forta per part de la ciutadania enfront del PP, que ha sigut castigat per aplicar polítiques regressives contra els ciutadans. I s’ha vits per altra banda que l’alternativa de govern amb capacitat de fer i que pensa en els ciutadans és el PSOE.

tonifrances

En les autonòmiques de la Comunitat ha sigut major el castic al PP. La majoria de ciutadans afortunadament ha depositat la seua confiança en les esquerres per tal que canvien les polítiques, les formes i que es governe d’altra manera. I dins d’aquestes esquerres, el PSOE ha sigut el partit més votat i el que va a liderar.

Respecte als resultats electorals locals, han sigut molt positius: hi ha hagut un recolzament majoritari a l’esforç i ben fer de l’equip de govern, PSOE i EU (EU ara dins de Guanyar). Ha eixit una majoria d’esquerres com mai, amb 19 regidors. El missatge de la ciutadania, per tant, ha sigut clar: ha volgut donar una majoria al PSOE, amb 10 punts de diferència de la resta de partits, donant-li així la possibilitat de continuar treballant per a Alcoi.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *