lasarga ajualcoipresuparticipa

Seguidors de Pedro Sánchez congreguen a 200 persones en l’Àgora d’Alcoi

• Els ponents van deixar patent el seu descontentament amb la gestora • La Plataforma "continuarà treballant perquè el Partit Socialista torne a ser una eina útil per a transformar la societat".


Militants, simpatitzants i dirigents socialistes van omplir el divendres 10 de març el primer acte públic organitzat per la Plataforma Comarcal de suport a Pedro Sánchez de la Muntanya, que va congregar al voltant de 200 persones.

La trobada es va desenvolupar en l’Àgora d’Alcoi. Va comptar amb les intervencions d’Andrés Perelló i Vicent Vercher (membres de les plataformes de la província de València), Alejandro Soler i Julia Menargues (de les plataformes de la província d’Alacant) i Susana Hidalgo de la plataforma comarcal de la Muntanya. Després de les quals es va iniciar una xarra-col·loqui entre els assistents.

Durant totes les intervencions, els ponents van deixar patent el seu descontentament amb la gestora, “que està prenent decisions clarament perjudicials per al PSOE“, i és per açò que aquest moviment de les plataformes de suport a Pedro Sánchez suposa una “rebel·lió dels militants”.

Van advocar per lluitar per a recuperar el Partit i als militants perquè “Pedro Sánchez representa la voluntat de la major part dels militants socialistes, i perquè ser socialistes és defensar la llibertat d’opinar i de triar”.

La trobada entre socialistes va valorar el contingut del document titulatSom Socialistes: Per una nova Socialdemocracia” per a treballar per un partit autònom, d’esquerres i coherent, que mire al futur i afronte els nous reptes. Per açò la Plataforma “continuarà treballant perquè el Partit Socialista torne a ser una eina útil per a transformar la societat i que els ciutadans vegen en ell un vehicle que ajude a millorar les seues condicions de vida des d’opcions clarament socialdemòcrates“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *