foradia cdturisme

Marxes de la Dignitat a Madrid aquest dissabte 21M

En defensa dels drets de la ciutadania, dissabte dia 21 de març, contra les retallades econòmiques i socials • Marxes de la Dignitat ens tornem a concentrar tal i com férem el 22M de l’any passat

marxes dignitat

Enguany les Marxes de la Dignitat de l’Alcoià-Comtat també aniran a Madrid per a la gran manifestació que tindrà lloc el proper dissabte dia 21 de març.

En defensa dels drets de la ciutadania, dissabte dia 21 de març, contra les retallades econòmiques i socials, pel treball digne, pel dret a l’habitatge, a la sanitat i a l’educació universal i pública, ens tornem a concentrar tal i com férem el 22M de l’any passat.

Les Marxes de la Dignitat de l’Alcoià-Comtat assenyalen “Lluny del que pretén fer-nos creure el PP quan ens parla de la recuperació econòmica, les famílies i la majoria de la gent continuem patint les mateixes condicions de crisi/estafa que arrosseguem per culpa de les polítiques neoliberals que el bipartidisme, la troika, el Fons Monetari Internacional i el Banc Central Europeu ens han imposat”.

S’està organitzant l’eixida d’autobusos des de la comarca. El preu aproximat és de 15 euros. Pregunteu si encara queden places per fer la reserva i els telèfons on poder fer-la són: 679621397 i 607325618


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *