lasarga ajualcoipresuparticipa

Ciudadanos demanarà recuperar els serveis de l’Oficina Comarcal de Medi Ambient d’Alcoi

• Per a la tramitació i obtenció dels diferents permisos (permisos de caça, pesca, tales, cremes de residus forestals…), els ciutadans de les poblacions d'Alcoi i comarca es veuen obligats a desplaçar-se.

En l’actualitat, per a la tramitació i obtenció dels diferents permisos (permisos de caça, pesca, tales, cremes de residus forestals…), els ciutadans de les poblacions d’Alcoi i comarca es veuen obligats a desplaçar-se a les dependències de la Conselleria a Alacant.

Ciudadanos demanarà al Govern que es recuperen els serveis que anteriorment prestava l’Oficina de Medi Ambient en la ciutat.

Aquesta oficina, històricament, ha tramitat un volum de treball important tant en les labors d’informació als ciutadans i anteriorment en la tramitació de diferents permisos competència de la Conselleria de Medi Ambient.

Maribel Sánchez ha afirmat que des de Ciudadanos s’aposta per recuperar aquests serveis. Aprofitant la infraestructura que en l’actualitat posseeix la Conselleria de Medi Ambient a Alcoi, “s’hauria de reprendre novament la possibilitat, per part dels ciutadans, de tramitar i obtenir directament els diferents requeriments que se sol·liciten per part d’aquesta Conselleria”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *