foradia subscriutegrat

Taller d’ús responsable de les noves tecnologies per a monitors i educadors juvenils

• Taller d'ús responsable de les noves tecnologies organitzat per UPCCA d'Alcoi, amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant i Proyecto Hombre • Es durà endavant durant els dies 18, 19 i 20 d'abril a la sala multi usos del Centre Social de la Zona Nord en horari de 10 a 12 hores

La unitat de prevenció comunitària de conductes addictives (UPCCA) de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i Proyecto Hombre un taller d’ús responsable de les noves tecnologies.

El taller està dirigit a monitors i educadors juvenils d’oci i temps lliure i es durà endavant durant els dies 18, 19 i 20 d’abril a la sala multi usos del Centre Social de la Zona Nord en horari de 10 a 12 hores. La inscripció és gratuïta i cal fer-la en upc@alcoi.org.

Les unitats de prevenció comunitària de conductes addictives, UPCCA, són serveis especialitzats de titularitat local que desenvolupen programes de prevenció per tal de reduir o evitar l’ús i abús de drogues, així com altres conductes addictives, i promoure hàbits de vida saludable.

Des que van ser creades l’any 1998, són el principal recurs preventiu de la Comunitat Valenciana. Es tracta de recursos municipals promoguts i dependents directament de l’actual Direcció General d’Ordenació i Assistència Sanitària (Servei de Drogodependència de la Conselleria de Sanitat).

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, explica que cada vegada les noves tecnologies estan més presentes a les nostres vides i les comencen a utilitzar des d’edats més joves, “per això aquest curs és molt interessant per aprendre com fer un bon ús d’aquestes, aprofitant els avantatges i coneixent també els perills que podem tindre si no fem un ús responsable”.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *