foradia mediambient

Juanfra Álvarez arreplega el Premi Espiral Edublogs

Juanfra Álvarez, director de la Fundació Educativa ACI - Col·legi "Sagrada Família" arreplega el premi de la IX edició del Premi Espiral Edublogs pels blogs sobre els Projectes col·laboratius AporTICs i Viaja con Nosotr@s.

Premis Edublog

El director de la Fundació Educativa ACI – Col·legi Sagrada Família, Juanfra Álvarez, ha arreplegat el premi Espiral Edublogs, que celebrava la seua IX edició a Madrid. Un reconeixement als blogs sobre els projectes col·laboratius AporTICs i Viaja amb Nosotr@s on participen els alumnes de Primària i Secundària del seu col·legi.

El Premi Espiral Edublogs és un certamen de caràcter nacional/internacional organitzat per l’Associació sense ànim de lucre Espiral, Educació i Tecnologia, on poden participar blogs de qualsevol país del món. Des de 2007 fins a 2015 s’han inscrit més de 5000 blogs en aquest concurs.

Un blog educatiu o edublog és considerat com aquelles publicacions digitals amb un marcat caràcter pedagògic, didàctic o educatiu, bàsicament originals i inèdits.

La intenció del premi és valorar la importància i repercussió dels blogs en l’educació, reconèixer el treball de molts professors i professores en la xarxa demostrant la seua utilitat pedagògica, ajudar a la generalització de l’ús de les TIC en l’aula i oferir una selecció de bones pràctiques que animen a iniciar o consolidar l’ús en els blogs en entorns educatius, aprenent d’experiències d’èxit.

Els criteris de selecció dels finalistes en termes generals han sigut la utilitat didàctica del blog, que permet usar-ho al professor en l’aula, permet reflexionar sobre la seua pràctic i ofereix activitats per a l’alumnat; la valoració general dels continguts del blog: L’antiguitat del blog, freqüència de publicació i nombre d’articles; recursos oferits: Eines web 2.0, activitats realitzades en l’aula, referències a altres blogs o webs i la possibilitat de retroalimentació dels lectors a través de la inclusió de comentaris en el blog.


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *