foradia pressupostparticipatiualcoi

Dos campionats nacionals de patinatge artístic professional tenen lloc a Alcoi

• Aquest divendres 24 i dissabte 25 de març es disputaran a Alcoi dos campionats de patinatge artístic professional als quals assistiran 71 clubs de tota Espanya.

Aquest divendres 24 i dissabte 25 de març es disputaran a Alcoi el VII Campionat d’Espanya de Grups-Show Juvenil i Quartets i el II Trofeu Ciutat d’Alcoi 2017 Patinatge Grups Show Grans i Xicotets, dos campionats de patinatge artístic professional als quals assistiran 71 clubs de tota Espanya.

El Pavelló Mutualidad de Levante del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta rebrà als millors grups nacionals en la categoria de Grups-Show Grans, Xicotets, Juvenils i Quartets.

A les 16:35 hores, se celebrarà la cerimònia d’obertura del campionat. La competició arrancarà el divendres a les 17:00 hores, amb la competició Grups-Show Grans. Després dels Grans, arribarà el torn de la competició de Grups-Show Juvenils, a les 18:55 hores.

Finalment, el dissabte alçarà el teló amb la competició de Grups-Show Quartets (16:20 hores), mentre que la competició de Grups-Show Xicotets tancarà el campionat (18:35 hores).

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *