foradia camaraalcoi

En marxa un programa d’animació per a dinamitzar la participació ciutadana

• El programa ”Animat” té l'objectiu de donar a conéixer i fomentar la col·laboració entre les diferents institucions públiques, educatives i socials • La iniciativa està pensada de cara a la creació d’idees per dinamitzar els barris i donar a conéixer als més joves la vida veïnal.

El Saló d’actes del CIP FP Batoi ha acollit la primera sessió del programa ”Animat, que té l’objectiu de donar a conéixer i fomentar la col·laboració entre les diferents institucions públiques, educatives i socials. A més, la iniciativa està pensada de cara a la creació d’idees per dinamitzar els barris i donar a conéixer als més joves la vida veïnal.

El programa ha començat amb la primera de les tres xerrades motivacions, on han participat un total de 37 persones.

A través diverses tècniques, el coach ontològic, Ricardo Almenar, ha fet que els presents foren conscients dels hàbits i creences que limiten i impossibiliten el canvi de comportaments i actituds.

També s’ha treballat la motivació que impulsa els programes d’èxit, centrant-se en el sentiment de pertinença i el sentit d’autorealització del seu treball sense esperar a canvi expectatives retributives.

Un altre dels elements que han tractat és l’eliminació de l’ego i la negativitat, el fet de deixar de queixar-se de tot, per buscar el pensament positiu i el plantejament d’alternatives que busquen la millora.

La regidora de l’àrea, Maria Baca, destaca que aquesta és una activitat molt interessant perquè “estem veient interactuar a persones de diferents edats i àmbits socials, que tenen en comú el seu desig de millorar la ciutat i amb aquestes jornades descobrirem com podem fer-ho entre tots”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *