lasarga ajualcoipresuparticipa

Presentació a Alcoi “Arxipèlag”

Presentació del llibre "Archipiélago/Arxipèlag" de Jordi Botella i J.A. Climent Fullana. Dimecres 14 de maig a les 19.30 hores, tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi.

Amb Jordi Botella

Jordi Botella i Mercè Climent./ lesmuntanyes.com

Presentació del llibre el pròxim dimecres 14 de maig a les 19.30 hores, tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi la segona presentació del llibre “Archipiélago/Arxipèlag” (Germania, 2014) de Jordi Botella i Joan A. Climent i Fullana. El llibre és una reedició del poemari original “Archipiélago” que es publicà fa 36 anys en l’editorial Lindes, ara, però, en versió bilingüe valencià-castellà, traduïda per Mercè Climent. La Presentació a càrrec de Gustavo Cardenal, Intervindran Jordi Botella (autor) i Mercè Climent (traductora i filla de J.A. Climent i Fullana) i recitaran poemes Juli Cantó i Rosanna Espinós (actors). Al final de l’acte se servirà un piscolabis.

Sinopsis llibre: “Archipiélago” és un joc al qual s’enfrontaren dos poetes adolescents, Joan Antoni Climent Fullana i Jordi Botella, fascinats per Octavio Paz i pels misteris de l’amor. Com tots els jocs  hi hagué innocència a l’hora de temptar l’atzar del poema; sobretot, però, hi hagué gosadia per acarar aquell univers literari sense massa prevencions .

Quaranta anys després pot dir-se que en aquells versos encara batega el mateix esperit encés i el mateix atreviment a l’hora d’acarar el llenguatge dels cossos amb l’embranzida que els nàufrags ataüllen l’horitzó enmig de l’oceà.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com

reactivalcoi


Una resposta de Presentació a Alcoi “Arxipèlag”

  1. Pingback: La flauta màgica, darrera novel·la de Mercè Climent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *