lasarga mediamborganica

Nani Serrano crea un elegant cartell per a les festes de Sant Jordi 2017

L'1 d'Abril es penja de la façana de l'ajuntament d'Alcoi el cartell de festes i l'art a ningú el deixa indiferent • Nani Serrano és l'autora d'un reivindicatiu treball en aerògraf "la festa des d'un altre paradigma"

La Bandeja d’Alcoi era plena de gent per viure el descobriment del cartell de les festes de Sant Jordi 2017. L’himne de festes ressona entre els milers d’alcoians que omplien els carrers del poble.

L’emoció del primer dia d’Abril que dóna el tret d’eixida a les pròximes festes, i com és natural tots els anys hi ha veus a favor i altres discordants.

L’1 d’Abril es penja de la façana de l’ajuntament d’Alcoi el cartell de festes i l’art a ningú el deixa indiferent.

Declarades d’Interés Turístic Internacional, el cartell d’Alcoi d’enguany és una original i ben treballada figura d’una dona, una imatge elegant per seduir al món a conéixer la trilogia de música i festa. La deessa que s’ha engalanat en honor a Sant Jordi.

És un cartell sofisticat i elegant destacant la dona vestida amb teles, formes i elements de la festa a manera de simbolisme dels dos bàndols Moro i Cristià amb els cabells llargs i solt, acompanyada de clavells, que ens envolta amb la seua expressió solemne , sobre un fons de confeti de decorat artificial, disposada a acompanyar-nos per gaudir de la festa de la nostra ciutat que és admirada més enllà del nostre territori.

Nani Serrano, l’autora del cartell de Festes 2017, aconsegueix un espectacular realisme “m’he inspirat en la pintura prerafaelista i els cartells de l’estil Art Nouveau i reivindicatiu treball en aerògraf “la festa des d’un altre paradigma, un altre enfocament per donar protagonisme a la dona- l’etern femení- com ho van fer els publicitaris modernistes en els seus cartells” . 

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *