foradia subscriutegrat

Estora de clavells blans i rojos per al xiquet Sant Jordiet

• S’ha dut a terme la processó de la Relíquia de Sant Jordi, amb el protagonisme dels càrrecs festers, però especialment del xiquet Sant Jordiet • A la vesprada tindrà lloc la Diana Vespertina del Cavallet

La Segona Diana ha sigut l’acte que ha inaugurat el dia dedicat al patró d’Alcoi, Sant Jordi. Les bandes mores, des del carrer País Valencià, i cristianes, des de la Font Redona, han desfilat fins a la plaça de l’Ajuntament. Ha destacat la participació de xiquetes i xiquets.

Tot seguit, s’ha dut a terme la processó de la Relíquia de Sant Jordi, amb el protagonisme dels càrrecs festers, però especialment del xiquet Sant Jordiet.  El públic li ha dibuixat una estora de clavells blans i rojos al seu pas pel carrer Sant Llorenç.

Després de la celebració de la missa major, esclatarà una gran mascletà que, com és tradició, ressonarà en tota la ciutat.

A la vesprada tindrà lloc la Diana Vespertina del Cavallet, a càrrec de les filaes Realistes i Berberiscos, que eixirà, a les 18:00h, des de la Font Redona fins a la plaça d’Espanya.

A les 19.30 hores, se celebrarà la Processó General, acompanyant a la Relíquia i a la imatge eqüestre de Sant Jordi. El dia finalitzarà amb la retreta, que començarà a les 23.30 hores.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *