foradia subscriutegrat

Jornades de dinamització d’emprendiment en la UPV d’Alcoi

• Els interessats a millorar la presentació del seu currículum han pogut rebre consells d'experts • Els participants van pujar a l'escenari per a presentar en 90 segons els seus projectes i idees

Ha tingut lloc, un any més, el Fòrum d’Ocupació i emprendiment que organitza la UPV.

Els interessats a millorar la presentació del seu currículum han pogut rebre consells d’experts, que els han ajudat a corregir els errors més comuns que es cometen en la seua confecció i en una entrevista de treball.

En l’acte “Elevator Pitch”, els participants van pujar a l’escenari per a presentar en 90 segons els seus projectes i idees a les empreses convidades, que fent el paper de jurat, van emetre les seues votacions i van designar finalment a Isabel Escarabajal com a guanyadora.

L’empresa SomosMonos ha oferit, durant tota la jornada, la possibilitat que els alumnes pogueren fer-se fotos professionals per als seus currículums.

També han pogut assistir a la Carpa “Think Emprèn: Habilitats socials i emocionals per a ser un bon emprenedor”.

Com a una de les novetats d’enguany, s’ha organitzat una Exposició de Pòsters, on alumnes, titulats i emprenedors del Campus, han exposat les seues idees demostrant el seu talent plasmat gràficament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *