foradia subscriutegrat

Estefania Blanes encapçala la candidatura autonòmica d’EUPV per Alacant

• L’actual portaveu de Guanyar Alcoi ha reconegut que “la decisió de no repetir com a regidora de la seua ciutat no ha estat fàcil de prendre” • Entre les prioritats polítiques de Blanes consten: “la reversió de les àrees de salut que encara romanen privatitzades, la millora dels centres de salut públics..."

Estefania Blanes serà la cap de llista a la candidatura autonòmica d’EUPV a la circumscripció d’Alacant. Així ho ha determinat el procés d’eleccions primàries de la formació. Comença així la precampanya de les eleccions autonòmiques i municipals de 2019 de la formació, que encara està en procés de negociació d’una possible confluència amb Podem.

L’actual portaveu de Guanyar Alcoi ha reconegut que “la decisió de no repetir com a regidora de la seua ciutat no ha estat fàcil de prendre” i que ho ha fet “esperonada pels companys i companyes d’EUPV” que han confiat en ella per a dur a terme el projecte de País Valencià que defensa Esquerra Unida”

Alcoi perdrà una gran regidora per a passar a tindre una gran diputada”, afirma la coordinadora general d’EUPV, Rosa Pérez: “Estefania Blanes portarà les reivindicacions i necessitats de la ciutadania d’Alcoi, de la comarca de l’Alcoià, de les comarques del Sud del País Valencià i de tot el territori al parlament valencià”.

Entre les prioritats polítiques de Blanes consten: “la reversió de les àrees de salut que encara romanen privatitzades, la millora dels centres de salut públics, l’eliminació dels barracots en els centres educatius, la millora de la línia Xàtiva-Alcoi o un model industrial que no condemne a la despoblació a les comarques de l’Interior”.

L’objectiu de la formació és el de tornar a tindre representació a les Corts Generals. Cosa la qual Rosa Pérez afirma estar “convençuda” de poder aconseguir-la. “L’experiència ens diu que el País Valencià necessita una esquerra forta, transformadora i coherent i que eixos valors els representen les dones i homes d’EUPV, entre elles, Estefania Blanes”, ha prosseguit la coordinadora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *