Foradia elgrat

5000 alumnes de les comarques participen als premis de narrativa en valencià

• En total, han participat 5000 alumnes de 40 escoles de la comarca de l'Alcoià i el Comtat • Els guanyadors de les nostres comarques passaran a la fase final de País Valencià

El jurat dels Premis Sambori 2017 de narrativa en valencià ha fet públics els noms dels guanyadors. En total, han participat 5000 alumnes de 40 escoles de les comarques l’Alcoià i el Comtat.

Els guanyadors, molts repartits, rebran el seu premi en l’acte que se celebrarà divendres 5 de maig a les 18:30 de la vesprada, a l’Auditori de l’Orxa, poble acollidor de la XXX edició de la Trobada d’Escoles Valencianes.

Els guanyadors de les nostres comarques passaran a la fase final de País Valencià, en què segons les primeres estimacions, han participat vora 50.000 alumnes de tots els nivells educatius, des d’infantil i primària, fins a batxiller i ensenyament d’adults.

El jurat, integrat per vora trenta professionals entre mestres, professors, bibliotecaris, escriptors i periodistes, ha destacat l’elevada participació i la bona qualitat dels treballs presentats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *