foradia subscriutegrat

Cursos municipals a Alcoi de robòtica i videojocs per a alumnes de primària i ESO

• Els cursos de creació de videojocs i de robòtica creativa estaran dins de l’oferta formativa que aquest any presenta l’Àgoralab • Ambdós estan destinats a l’alumnat de 5é de primària i ESO.

Els cursos de creació de videojocs i de robòtica creativa estaran dins de l’oferta formativa que aquest any presenta l’Àgoralab. Ambdós estan destinats a l’alumnat de 5é de primària i ESO.

Les sessions de tots dos tallers es duran a terme durant el curs escolar (octubre-juny). Cursos de formació per a fomentar activitats innovadores en els més menuts; apostant per la ciència i la investigació amb un aspecte lúdic, i a través del joc i la creativitat.

  • Els cursos de creació de videojocs tindran dues modalitats: una d’iniciació, dirigida a alumnat de 9 a 13 anys, que es durà a terme dimecres de 17,30 a 19h; i una altra dirigida a l’alumnat a partir de 13 anys, la qual s’impartirà els dimarts a la mateixa hora.
  • Els cursos de robòtica educativa també presenten dues modalitats: la d’iniciació, dirigida a alumnat de 5é de primària 1r d’ESO, que s’impartirà dilluns de 17,30 a 19h; i una altra anomenada CREA, dirigida a alumnat d’ESO, els dijous a la mateixa hora.

Recordem que l’Àgoralab és un projecte que va néixer fa 4 anys en l’Àgora amb l’objectiu de crear un espai de robòtica educativa, formació i impressió 3D. Al llarg de les tres edicions anteriors, han passat més de 150 alumnes.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *