lasarga ajualcoitel

Destacat balanç de la primera Mostra de Teatre Escolar alcoiana

• Familiars, companys, professors i actors van gaudir d’una intensa setmana de teatre • 17 obres amb un total de 375 alumnes participants de diferents edats, d’11 centres educatius

La I Mostra de Teatre Escolar d’Alcoi ha tancat les seues portes amb un balanç positiu per part de tots: organitzadors, participants i públic en general.

Després de moltes hores d’assajos i dels nervis de l’últim moment, es va obrir el teló de la Mostra de Teatre Escolar d’Alcoi, i la màgia del teatre va arribar a menuts i grans. Familiars, companys, professors i actors van gaudir d’una intensa setmana de teatre. Per primera vegada a la ciutat, la Mostra de teatre escolar veia la llum.

17 obres amb un total de 375 alumnes participants de diferents edats, d’11 centres educatius, i l’Escola de teatre Municipal, han format una programació variada i de qualitat.

En total, més de 4500 persones han assistit com a públic a les representacions de la primera Mostra escolar de la nostra ciutat.
A partir de maig, es començarà ja a treballar per a la propera mostra, la del 2018, repassant tot el que s’ha fet, implicant a més centres educatius i donant continuïtat a una Mostra que s’ha demostrat que era un espai necessari.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *