foradia subscriutegrat

L’empresa alcoiana de serveis a persones dependents, AIUDO, premiada pel CEEI

• Aquesta empresa ofereix processos de selecció i contractació en línia de cuidadors a persones dependents i de la tercera edat • La directora general de l'IVACE, Julia Company, va fer lliurament del premi a Daniel Ibiza, responsable d'AIUDO.

L’empresa alcoiana AIUDO ha rebut el premi accèssit en la categoria de Creació d’empresa en la convocatòria anual del CEEI València-Alcoi. Aquesta empresa ofereix processos de selecció i contractació en línia de cuidadors a persones dependents i de la tercera edat, un fet innovador. A més, combina els processos de selecció digitalitzats amb acords amb associacions de dones de víctimes de violència de gènere, persones en risc d’exclusió social, Creu Roja, etc.

La directora general de l’IVACE, Julia Company, va fer lliurament del premi a Daniel Ibiza, responsable d’AIUDO. Va destacar que aquesta empresa “és realment especial, perquè combina la innovació amb el factor humà; una empresa dedicada a l’ajuda a domicili a persones majors i dependents però fent ús de la tecnologia més actual”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *