foradia cdturisme

Emili sobre Alcoinnova: “seria un desastre per a l’Aqüífer del Molinar”

• Preguntem a alguns veïns i veïnes del carrer què opinen sobre la construcció del projecte Alcoinnova en la zona de l'Aqüífer del Molinar

Recentment s’ha celebrat el Dia Mundial de l’Aigua. Alcoi ha aprofitat per realitzar una jornada de portes obertes a l’Aqüífer del Molinar. L’Aqüífer del Molinar és el principal recurs hídric de la ciutat. I per tant cal donar-li el valor que es mereix.

No obstant això, està en marxa un projecte urbanístic, Alcoinnova, que vol ser ubicat en aquesta zona. Segons els seus defensors, serà un projecte que genere llocs de treball. Però organitzacions i veïns estan mobilitzats en contra perquè, segons els experts, posa en perill l’Aqüífer.

Preguntem a alguns veïns i veïnes del carrer què opinen al respecte. A continuació, Emili.

Emili participa de l’organització Salvem l’Aqüífer del Molinar. Ens comenta que coneix molt bé el projecte que volen instal·lar sobre ell, Alcoinnova, i les raons per les quals tants ciutadans d’Alcoi estan en contra d’aquesta ubicació. En la seua opinió, si aquest projecte es du a terme “seria un desastre per a l’Aqüífer del Molinar“.

El perill que comporta aquest projecte, ens comenta Emili, és que poden tirar a perdre tot l’Aqüífer del Molinar, que abasteix la majoria d’aigua potable d’Alcoi. Segons experts mediambientals, hi ha moltes possibilitats que l’aigua del Molinar acabe enverinada.

Des del seu punt de vista, altre problema és que molta gent no coneix el tema en profunditat, “es creu el que el conten determinats mitjans de comunicació”. Però el que n’hi ha darrere de la ubicació en el Molinar d’aquest projecte “són interessos del senyor Sedano i del PP”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *