lasarga ajualcoipresuparticipa

Cruzados guanya la 41a edició del Trofeu Filaes

• Los Cruzados han sigut els guanyadors en futbol sala modalitat senior • El trofeu filaes es va disputar per primera vegada l'any 1977

Les competicions del Trofeu Filaes s’han disputat un any més a Alcoi. Aquest any han participat un total de 1.312 persones festeres de ple dret de diferents fiales.

Los Cruzados han sigut els guanyadors en futbol sala modalitat senior. Els campions de futbol 8 veterà ha sigut els Mozàrabs, i els Labradors subcampions. En futbol sala aleví els guanyadors han sigut els Aragonessos, i els subcampions Cides. Tomasinas ha sigut la filà campiona de futbol 8 juvenil. La competició de futbol 8 cadet l’ha guanyada Cides. Finalment, la victòria de la modalitat de futbol 8 infantil ha sigut per a Tomasinas.

La principal novetat en aquesta edició ha sigut el canvi en la cursa, que ha passat de ser una cronoescalada a un cros pels voltants del Poliesportiu Francisco Laporta. Altra novetat ha sigut la incorporació de la categoria juvenil en futbol 8. La competició de pilota valenciana es va iniciar l’any passat en la modalitat de raspall i ha continuat enguany.

El trofeu filaes es va disputar per primera vegada l’any 1977, organitzat per la filà Muntanyesos amb motiu del seu any d’Alferes, per tant aquest any fa ja 40 anys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *