lasarga

La Selecció Nacional d’Aeromodelisme es concentra a Alcoi aquest cap de setmana

• Comptarà amb la presència del pilot alcoià Carlos Escuder, qui va ser proclamat Campió d'Espanya d'aeromodelisme en 2015, i la seua cap d'equip María Pérez. • L'objectiu principal és la posada a punt per al campionat mundial que se celebra a Suïssa en el pròxim mes de juliol


La concentració de la Selecció Nacional d’Aeromodelisme tindrà lloc a Alcoi aquest cap de setmana, el dissabte 7 d’abril. Comptarà amb la presència del pilot alcoià Carlos Escuder, qui va ser proclamat Campió d’Espanya d’aeromodelisme en 2015, i la seua cap d’equip María Pérez.

L’objectiu principal és la posada a punt per al campionat mundial que se celebra a Suïssa en el pròxim mes de juliol i el qual s’afronta amb un gran nivell de preparació, augurant la realització d’un campionat.

Els entrenaments tindran lloc en la pista que el club d’aeromodelisme d’Alcosser té en aquesta mateixa població, convidant a tots els apassionats d’aquest esport i en general a tots aquells interessats, a presenciar aquestes sessions d’entrenament. Aquest és el punt de trobada.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *