lasarga ajualcoitel

El Centre Cultural Caixa Ontinyent celebra el seu setè aniversari

• Acumulant més d'1.200 activitats, amb 150.000 assistents i una participació de 500 col·lectius diferents • Convertint-se en un referent cultural i social a les comarques • El Centre Cultural també ha impulsat el naixement i és la seu de la Coral Polifònica Caixa Ontinyent

El Centre Cultural Caixa Ontinyent ha celebrat el seu 7è aniversari, durant els  quals han assistit més de 150.000 persones, amb un ampli bagatge d’actes i activitats convertitint-se en centre de referència cultural i social tant a Ontinyent com a la comarca de la Vall d’Albaida i comarques de l’entorn.

En estos set anys, el centre s’ha obert a iniciatives de col·lectius molt diversos, ha acollit 93 exposicions, 244 conferències, 96 projeccions, 114 concerts, 94 cursos de formació, 69 jornades i convencions, 202 reunions de diversa índole i 321 activitats internes de la pròpia Caixa, en l’organització de la qual han participat 500 col·lectius diferents .

Ubicacat al carrer Major d’Ontinyent contribuïx, a més, a revitalitzar esta zona de la ciutat.

Coral Polifònica Caixa Ontinyent

El Centre Cultural també ha impulsat el naixement i és la seu de la Coral Polifònica Caixa Ontinyent, composta majoritàriament per empleats de l’entitat.

Des de la seua presentació a l’octubre de 2010, i baix la direcció de Francesc Tortosa, ha participat en intercanvis amb la Coral d’Orba i la Coral Benissenca, i ha actuat en diverses localitats de les comarques centrals. A més, enguany actuarà junt a l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent en un dels concerts programats en la temporada 2017, en la qual també participaran la vocalista Neus Ferri, la Intokables Big Band i reconeguts solistes de Jazz.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *