foradia subscriutegrat

Concentració en defensa d’un finançament estatal just

• El País Valencià perd 290 milions d’euros respecte a l’any passat i es manté com l’autonomia pitjor finançada • El portaveu i regidor de Compromís Màrius Ivorra comenta que “és trist que sols Guanyar i Compromís acudírem a la concentració per la defensa d’un tractament adequat al nostre territori”.

La distribució dels Pressupostos Generals de l’Estat ha baixat un 22% respecte al 2016, i en concret contempla una notable infrafinanciació per al País Valencià. Enguany, a la Comunitat li corresponen 589 milions, un 33% menys que en 2016, que eren 879.

D’aquesta manera el País Valencià perd 290 milions d’euros respecte a l’any passat i es manté com l’autonomia pitjor finançada d’Espanya, amb 119 euros per habitant.

Formacions alcoianes com Compromís i Guanyar han elegit el 25 d’abril, aniversari de la batalla d’Almansa, per reivindicar un finançament just per part del govern central.

Es va fer a una concentració en defensa de la necessitat d’un finançament just i el rebuig al maltractament que estem patint des de fa uns anys pels diferents governs centrals.

El portaveu i regidor de Compromís Màrius Ivorra comenta queés trist que sols Guanyar i Compromís acudírem a la concentració per la defensa d’un tractament adequat al nostre territori”.

Per la seua banda, Guanyar va fer recentment públic un comunicat a través del qual considerava una autèntica burla els Pressupostos Generals de l’Estat, per als valencians i, com de costum, per als alcoians”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *