foradia subscriutegrat

Resultats productius de El Pastoret en el Trofeu Nacional Amaya i el Campionat Provincial GAM

• El Club Gimnàstica Artística Alcoi El Pastoret ha vparticipat en la 24a edició del Trofeu Nacional Ciutat Esportiva Amaya i en el Campionat Provincial GAM. • Ha sigut un cap de setmana molt productiu per als esportistes de El Pastoret

El Club Gimnàstica Artística Alcoi El Pastoret ha viatjat fins a Pamplona per a participar en la 24a edició del Trofeu Nacional Ciutat Esportiva Amaya. A més, també ha competit en el Campionat Provincial GAM.

Els resultats del Trofeu Nacional Ciutat Esportiva Amaya, en el qual van participar les xiques, han sigut aquests:

  • Aitana Morant es va estrenar en el Nivell 2, on va aconseguir la 3a posició en la classificació general i en paral·leles i es va proclamar campiona en l’exercici de sòl.
  • Laura Casabuena també es va estrenar en el Nivell 3 aconseguint ser subcampiona en sòl i campiona en barra d’equilibris.
  • Marta Tomas, en Nivell 4, va aconseguir ser subcampiona en la classificació general i campiona en salt i en barra.
  • Aurora Maciá, en Via Olímpica 6, va competir solament en paral·leles, ja que l’últim dia abans d’eixir cap a Pamplona es va fer un esquinç en un dit del peu, en el seu exercici de paral·leles va obtenir la 7a posició.
  • Eva Balaguer, en Promogym 3, va aconseguir ser subcampiona en paral·leles.

I els resultats del Campionat Provincial GAM, en el qual van participar els xics, són aquests:

  • Leandro de la Vega s’estrenava en el món de la competició de Gimnàstica Artística, membre del club des de fa solament tres mesos, va sorprendre molt gratament tant a jutges com a entrenadors sent subcampió en salt i en sòl, que van anar els aparells en els quals va competir.
  • Gerard Tudela, que s’estrenava en el Nivell 4, va aconseguir ser subcampió en la classificació general, paral·leles i poltre amb arcs, aconseguint ser campió provincial en sòl, salt i barra.

En resum, ha sigut un cap de setmana molt productiu per als esportistes de El Pastoret, que perfilen els seus exercicis per a obtenir cada vegada millors resultats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *