foradia subscriutegrat

Escola d’Associacions Veïnals a Alcoi

La iniciativa consistirà en quatre sessions que es duran a terme els dissabtes. L'objectiu es d'oferir una formació als integrants d'Associacions de Veïns i a futurs dirigents veïnals.

ESCOLA-VEÏNALDiferents Associacions de Veïns d’Alcoi juntament amb la Confederació d’Associacions de Veïns de la Comunitat Valenciana (CAVE-COVA), han organitzat la primera edició de l’Escola Veïnal a Alcoi.

L’objectiu d’aquesta escola és d’oferir una formació als integrants d’Associacions de Veïns i a futurs dirigents veïnals i a aquella gent que tinga inquietuds i vulga conéixer de primera mà el treball que es desenvolupa en les associacions de veïns.

La iniciativa consistirà en quatre sessions que es duran a terme els dissabtes en horari de 10 h a 14 h en l’Associació de Veïns de la Zona Nord d’Alcoi.

La programació platejada és la següent:

  • – Dissabte 7. “Com fer-se entendre a través de la comunicació I” a càrrec de Jero Teruel, psicòloga.
  • – Dissabte 14. “Com fer-se entendre a través de la comunicación II” a càrrec Jero Teruel, psicòloga.
  • – Dissabte 11. Implicació veïnal en els plans d’urbanisme a càrrec de Jorge Gil, arquitecte.
  • – Dissabte 18. Mòdul jurídic teòric pràctic per a associacions a càrrec de Luis Alventosa, advocat.

Des de l’Associació de Veïns de la Zona Nord apunten que “el moviment veïnal és l’origen dels moviments socials, és assembleari i durant la seva trajectòria ha servit per a canviar les condicions de vida dels habitants dels barris, han reclamat serveis bàsics, han defés els recursos públics, han servit de connexió entre el ciutadà i les administracions estigués qui estigués al capdavant d’aquestes i continuarem fent-lo”.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *