foradia subscriutegrat

Carmelitas i Paulas celebren les Jornades d’orientació acadèmica i professional

• Totes les activitats van ser realitzades per excel·lents professionals d'Alcoi • Alumnes i pares han rebut aquestes jornades amb gran entusiasme i han expressat la seua satisfacció


Durant el dijous i divendres passat van tenir lloc en l’espai Àgora les II Jornades d’orientació acadèmica i professional. Organitzades en aquesta ocasió pel col·legi Carmelites i el col·legi Sant Vicent de Paúl, s’han dividit en dos moments: el dijous va estar dedicat a la presentació de l’oferta acadèmica; i el divendres es van dur a terme les trobades amb professionals i uns tallers pràctics sota el lema “Ix de la teua zona de confort”.

Totes les activitats van ser realitzades per excel·lents professionals d’Alcoi, vint-i-quatre en total, que han escomés una exhaustiva i personal activitat d’assessorament des de molts diferents àmbits: cuina, biologia, robòtica, criminologia, farmàcia o enginyeria. Han acudit professors de la Universitat Politècnica d’Alcoi, actors i músics locals i professionals qualificats de molt diversa índole.

Alumnes i pares han rebut aquestes jornades amb gran entusiasme i han expressat la seua satisfacció amb aquesta iniciativa, que ja va tenir la seua primera edició el curs passat, impulsada pel col·legi Carmelites. En aquest segon capítol s’ha sumat el Col·legi Sant Vicent de Paúl.

Des de la regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament s’ha valorat molt positivament la creativitat i l’impuls de tots dos centres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *