foradia subscriutegrat

Guanyar Alcoi vol dedicar la redona del Collao a l’afició de l’Alcoyano

• "Creiem que seria un bonic punt d'encontre entre aficionats del club i com a commemoració de la seua dedicació desinteressada i incansable”, comunica Aleixandre Sanfrancisco. • Aquesta proposta serà duta al Ple Municipal del pròxim dilluns 18 de desembre mitjançant una moció

Aprofitant que va a construir-se una redona enfront de l’estadi del Collao, des de Guanyar Alcoi proposem que es dedique a l’afició del C.D. Alcoyano. Creiem que seria un bonic punt d’encontre entre aficionats del club i com a commemoració de la seua dedicació desinteressada i incansable”, així ho comunica el regidor de Guanyar Alcoi Aleixandre Sanfrancisco.

El Club Deportivo Alcoyano està celebrant el seu 90 aniversari. Aquest equip és un referent futbolístic no sols a Alcoi, sinó a gran part del territori espanyol al qual se li coneix per la seua moral i per tindre una afició fidel, nombrosa i incansable que acompanya a l’equip, tant en els bons moments com en els roïns.

És molt nombrosa la gent de tot arreu que simpatitza amb aquest equip, per la seua humilitat, per ser un club històric, aguerrit i lluitador i pel caràcter afable i obert de la seua afició, que contagia alegria i bon ambient.

“Totes aquestes persones constitueixen un subjecte anomenat Afició de l’Alcoyano, gent que anima des de qualsevol punt de la Terra a un equip que senten com a seu, que l’estimen i que els representa. Aquesta afició és el perquè de l’Alcoyano, és la raó de ser de l’equip i és, en definitiva, l’ànima que mou i dóna vida al club”, comuniquen des de la formació alcoiana.

Aquesta proposta serà duta al Ple Municipal del pròxim dilluns 18 de desembre mitjançant una moció en la que es demanarà dedicar la redona que està construint-se enfront del camp del Collao a l’Afició del Club Deportivo Alcoyano i obrir un procés participatiu amb penyes, club i gent interessada per tal de projectar el disseny amb el qual es commemore a l’afició a la mateixa redona.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *