foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi contracta una “valoradora social” durant un mes

• L’Ajuntament d’Alcoi ha contractat una nova “valoradora” a càrrec del pressupost municipal per a agilitzar la situació • El reforç està contractat per a un mes, temps que calculen des de la regidoria de Polítiques Socials que es necessita per avançar en els informes

L’Ajuntament d’Alcoi ha contractat una nova “valoradora” a càrrec del pressupost municipal durant un mes per a agilitzar la situació i donar resposta les persones amb algun tipus de dependència.

La Conselleria de Polítiques inclusives va derivar la valoració de les persones amb dependència als Ajuntaments de la Comunitat Valenciana en maig del 2016. Des d’aleshores, els serveis socials municipals han realitzat aquesta tasca amb la resta d’activitats relacionades en la dependència gràcies a la feina de tres treballadores socials municipals. Des de maig del 2016, s’han enviat a Conselleria un total de 358 sol·licituds. També s’han realitzat un total de 76 valoracions de persones dependents.

En l’actualitat, en l’aplicació informàtica compartida des de Conselleria amb l’Ajuntament d’Alcoi, hi ha un total de 118 expedients pendents de valoració. Aquesta persona contractada s’encarregarà de valorar aquests expedients.

De moment, el reforç està contractat per a un mes, temps que calculen des de la regidoria de Polítiques Socials que es necessita per avançar en els informes que hi ha al sistema.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *