foradia subscriutegrat

Gran participació al VI edició del Concurs de Robòtica al Campus de la UPV d’Alcoi

• Un concurs en el qual els robots han hagut de superar una sèrie de proves, com resoldre un laberint, seguir un circuit de línies i lluitar contra altres robots. • En total han participat 110 equips, sent un total de més de 400 participants


El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha celebrat la VI edició del Concurs de Robòtica, dins de la Setmana de la Ciència.

En ella s’ha realitzat un concurs en el qual els robots dels participants han hagut de superar una sèrie de proves, com resoldre un laberint, seguir un circuit de línies, fer un recorregut en el mínim de temps i lluitar contra altres robots.

En total han participat 110 equips, sent un total de més de 400 participants pertanyents a centres educatius d’Alcoi, Xàtiva, Algemesí, Sant Vicent del Raspeig, Alacant, Villena, Pego, Oliva i Dénia.

Els premis de les modalitats del concurs s’han repartit de la següent manera entre els centres educatius participants:

Modalitat de lluita lliure

  • 1r classificat: IES María Blasco de Sant Vicent del Raspeig

Modalitat “siguelíneas lliure”

  • 1r classificat: IES María Blasco de Sant Vicent del Raspeig

Modalitat “siguelíneas LEGO”

  • 1r classificat: IES Las Fuentes de Villena

Modalitat lluita LEGO

  • 1r classificat: IES Hermanos Amorós de Villena

Premis Laberint

  • 1r classificat: IES Hermanos Amorós de Villena

Organitzat pel Grup de Robòtica i Mecatrònica de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi (GROMEP), l’esdeveniment ha comptat amb el patrocini de la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement, amb l’Ajuntament d’Alcoi, amb la Diputació Provincial d’Alacant, amb el programa Generació Espontània de la Universitat Politècnica de València (UPV), La Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT), Multiscan Technologies i Electan.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *