lasarga alcoimpuls

La Mancomunitat de Serveis Socials Mariola contracta una treballadora social

• Una treballadora social a jornada completa, perquè duga a terme principalment el servei de dependència. • Aquesta contractació és possible gràcies a l’augment de pressupost que la Conselleria d’Igualtat i polítiques inclusives, encapçalada per Mònica Oltra

La Mancomunitat de Serveis Socials Mariola, composta per Muro, Gaianes, Alqueria d’Asnar, Alfafara i Agres, ha contractat una treballadora social a jornada completa, perquè duga a terme principalment el servei de dependència.

La Mancomunitat considera prioritari donar aquest servei, a banda de millorar els serveis que ja venien prestant-se, com el de Servei d’ajuda a domicili, i les ajudes econòmiques.

Aquesta contractació és possible gràcies a l’augment de pressupost que la Conselleria d’Igualtat i polítiques inclusives, encapçalada per Mònica Oltra, ha concedit a les Mancomunitats i Ajuntaments en matèria de Serveis Socials.

L’Ajuntament de Muro mitjançant la Regidoria de Benestar Social, joventut i dependència, consideren una prioritat treballar amb aquest col·lectiu. Des de la Regidoria, es van posar en marxa en el curs 2016, amb continuïtat en 2017, els tallers d’Art Especial, dirigits als dependents per tal que puguen gaudir d’uns temps d’oci, els dissabtes de matí al Centre Social Matzem, a través de l’art-teràpia, impartits per l’associació Babilón i cofinançats per l’Ajuntament i l’Obra social de la Caixa.

Jacquelin Cerdà, Presidenta de la mancomunitat de Serveis Socials, i Regidora de Benestar Social a Muro, ha declarat: “estem treballant de valent per tal d’aconseguir millorar la qualitat de vida d’aquests col·lectius i que la Llei de la Dependència s’aplique, per fi, i arribe a totes les persones que ho necessiten”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *