foradia subscriutegrat

Diputats estatals de Compromís realitzen una esmena a la passarel·la de Cocentaina

• “A través dels nostres diputats a Madrid hem presentat l’esmena per fer possible la construcció de la passarel·la de la Via Verda al nostre poble" • Cocentaina mereix tindre una Via en condicions per a tota la gent que practica esport, eixint a caminar, córrer o amb bicicleta

Compromís fa efectiva la seua paraula arran la jornada de treball on van anunciar que portaria a Madrid la construcció de la passarel·la de la Via entre el polígon de la Llaona i el túnel del Ferrocarril a Cocentaina.

El regidor del Col·lectiu-Compromís a l’Ajuntament de Cocentaina, Jordi Pla, explica que “a través dels nostres diputats a Madrid hem presentat l’esmena per fer possible la construcció de la passarel·la de la Via Verda al nostre poble. És una inversió necessària, ja que fou el propi Ministerio de Fomento qui va destrossar la Via al seu pas entre el polígon de la Llaona i el túnel del Ferrocarril”.

Pla recalca que Cocentaina mereix tindre una Via en condicions per a tota la gent que practica esport, eixint a caminar, córrer o amb bicicleta, “i per això presentem aquesta esmena als Pressupostos Generals de l’Estat. Ja ha arribat l’hora de tindre la passarel·la i sobretot, que aquesta inversió no recaiga en fons municipals dels habitants del nostre poble i que aquesta construcció la pague el Ministerio de Fomento que fou el responsable de la seua destrucció”.

Per últim, Pla afirma que “defensem els interessos de Cocentaina a totes les institucions i instem als diferents diputats i diputades de la comarca al Congres a què accepten aquesta esmena i la construcció de la passarel·la siga una realitat després de tants i tants anys”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *