foradia subscriutegrat

Millores en el paviment de la pista del pavelló de Cocentaina

El manteniment del poliesportiu municipal és essencial per assegurar un correcte funcionament de les pràctiques esportives dels i les esportistes

Des de la Regidoria d’obres i serveis de Cocentaina, juntament amb la d’Esports, s’ha procedit a realitzar millores en el manteniment del poliesportiu municipal per tal de garantir la màxima seguretat de tots els jugadors i jugadores. Entre aquestes obres trobem la millora del paviment de la pista del pavelló, on s’ha efectuat un procés d’escatat i poliment dels trams deteriorats que s’han substituït a través de capes d’emprimació, adequant-se la superfície per posteriorment pintar-la.

Les obres han sigut executades dins del termini marcat al contracte amb l’empresa encarregada de les obres, amb un import aproximat de 40.000 euros. Per tal de facilitar als esportistes un lloc per als seus entrenaments o partits s’han possibilitat diferents pistes dels pobles del voltant, segons informen des de l’Ajuntament de Cocentaina.

El regidor d’Esports, Adrián Botella, afirma que «aquest revestiment es realitza amb l’objectiu de garantir una seguretat per a la pràctica i desenvolupament de l’activitat esportiva al pavelló. És primordial mantindre les nostres instal·lacions per tal de facilitar als i les esportistes un bon ús d’aquestes i puguen desenvolupar de forma correcta la seua activitat».

Per altra banda, el regidor d’Obres, Rubén Muñoz, assegura que «amb aquestes actuacions continuem amb eixe pla de millora i de manteniment de les nostres instal·lacions i es reafirma el compromís per part de la regidoria d’esports que a través de la regidoria d’obres pretén crear noves zones esportives al mateix poliesportiu, sense oblidar el manteniment i la renovació de totes les instal·lacions existents».

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *