foradia subscriutegrat

Alcoi demana ajudes del temporal per arreglar el talús del Barxell i el Romeral

• Els diners de les ajudes del temporal, en total 280.000 euros, s'han de sol·licitar a Diputació • La intenció és que les obres comencen aquest mateix estiu perquè estiguen acabades a l'octubre

Els diners de les ajudes del temporal, en total 280.000 euros, s’han de sol·licitar a Diputació a través de dos projectes importants per a la ciutat.

D’una banda, es pretén donar solució al lliscament del talús situat sota el carrer Bisbe Orberà, que ha afectat els locals de 4 filaes: Muntanyesos, Realistes, Llana i Abencejarres.

D’altra banda, els arbres del parc del Romeral van ser altres dels principals afectats pels temporals d’aigua, vent i neu que van afectar Alcoi. La iniciativa pretén, d’una banda, substituir els pins afectats i, d’altra, dotar aquest espai de noves instal·lacions de jocs infantils.

L’Alcalde d’Alcoi explica: “la nostra intenció és que les obres comencen aquest mateix estiu perquè estiguen acabades a l’octubre i les filaes ja puguen utilitzar les seues instal·lacions amb normalitat en el Mig Any. Esperem que la tramitació siga ràpida”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *