lasarga subscriutegrat

L’Ajuntament destina 28.000 € a les associacions veïnals d’Alcoi

• L’objectiu és la promoció de la participació ciutadana en l'àmbit local i la promoció d'actuacions que propicien la convivència

L’Ajuntament d’Alcoi ha assignat subvencions per valor de 28.000 euros per a col·laborar amb la vida associativa de la ciutat.

L’objectiu és la promoció de la participació ciutadana en l’àmbit local i la promoció d’actuacions que propicien la convivència, a través d’actuacions formatives, artístiques, recreatives i socioculturals, que realitzen les diferents associacions de veïns, durant l’anualitat 2017.

La regidora de Democràcia Participativa i Transparència, María Baca, explica que enguany s’ha augmentat aquesta partida en 7.000 € respecte a l’any passat.

“Amb aquestes ajudes volem a fomentar les activitats de les associacions durant l’any, dinamitzar la vida en el barri i recolzar el teixit associatiu. Actualment hi ha molta col·laboració per part de totes les entitats veïnals i cada vegada hi ha més que volen participar i s’impliquen activament en la millora dels seus barris”, conclou la regidora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *