foradia subscriutegrat

Alcoi quarta al Campionat Mundial d’Idees

La nostra ciutat ha superat les 1300 idees i és la primera entre les ciutats de menys de 200.000 habitants.

ideesworldcup2

Alcoi és una de les 33 ciutats que el dimarts 21 d’abril va participar en la iniciativa Ideas World Cup. Els resultats han estat un èxit, ja que han sumat 1.355 idees tan sols superats per Oviedo, Quito i León (Mèxic), quedant per dalt de les altres ciutats com Madrid, Medellín, Bogotá, Vigo o València.

Ideas World Cup consisteix en un campionat mundial d’idees al qual s’han sumat enguany grans ciutats de 13 països diferents. De manera simultània van celebrar diferents actes per aconseguir que els seus habitants llançaran les millors idees. Així, des de les 10 del matí i fins a les 20 hores es van instal·lar dues carpes al Passeig de Cervantes: en una d’elles, amb el punt de recollida d’idees i una altra on van haver-hi diferents activitats lúdiques i divulgatives: des d’una classe de tai-txi fins a un brain-storming, passant per un taller de risoteràpia o xarrades sobre energia.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, ha felicitat als organitzadors i ha valorat de forma molt positiva la iniciativa: “Hem quedat quarts, però Alcoi és la ciutat mitjana que millor ha quedat per davant d’altres molt importants, cal donar l’enhorabona als organitzadors de l’esdeveniment, emprenedors d’Àgora pel treball realitzat i vull fer un agraïment públic a les empreses i entitats col·laboradores que van participar en l’acte i als alcoians per les més de 1.000 idees aportades”.

En aquest web es poden consultar els resultats: http://www.ideasworldcup.com/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *